Fergie: Jeg betaler ikke overpris

Manageren kom før januar-markedets start med en udmelding om, at gik alt efter hans hoved, så kom der to nye folk til Old Trafford inden den 31. i denne…

Manageren kom før januar-markedets start med en udmelding om, at gik alt efter hans hoved, så kom der to nye folk til Old Trafford inden den 31. i denne måned.

Siden er der ikke for alvor sket noget på Old Trafford. Så langt har der ikke været tegn på, at bare en af de to ønskede spillere kommer, og Ferguson har da heller ikke travlt med at købe. Er prisen ikke rigtig, forbliver tegnebogen i inderlommen.

“Vi arbejder fortsat på et par ting, men vi skal ikke ud i panikkøb, så forvent nu ikke for meget. Igennem tiderne har vi generelt ikke haft meget held i sprøjten, når vi ville hente spillere midt i sæsonen. Desuden foretrækker jeg, at vores nye folk har en preseason sammen med os, før det går løs,” siger Ferguson.

Samtidig skal Ferguson have meddelt Southampton, at han ikke betaler en penny over 5,5 mio. pund for Gareth Bale.

Køb din trøje hos Unisport, så støtter du OldTrafford.dk. Handler du hos Unisport.dk gennem linket, så støtter du OldTrafford.dk.

Total
0
Shares
Forrige artikel

Foster vil konkurrere med Ed

Næste artikel

Spurs interesseret i Gaby hvis Bale kommer

Relaterede artikler
ANNONCE
Total
0
Share