Fergie kritiserer FA

United blev endnu engang offer for en dårlig dommerkendelse, da Ryan Giggs blev holdt tilbage af Sol Campbell. Dommeren gav tegn til at spille videre, men…

United blev endnu engang offer for en dårlig dommerkendelse, da Ryan Giggs blev holdt tilbage af Sol Campbell. Dommeren gav tegn til at spille videre, men tv-billederne viste at der blev begået et tydeligt straffespark.

Skal du have trøjen med Christian Eriksen #14, Antony #21, Jadon Sancho #25 eller måske en helt anden? Køb trøjen hos Unisport her og støt samtidig OldTrafford.dk.

Sir Alex Ferguson mener det er for dårligt, at FA bruger en dommer, der da han dømte sidst på Highbury i december 2001, efterfølgende modtog utrolig meget kritik. Fergie mener at presset på dommeren derfor var for stort, og at der derfor ingen chance var, for at United ville have fået et straffespark overhovedet

”Vi ville aldrig have fået et straffespark. Sidste gang Graham Poll dømte her, brokkede Arsenal sig over hans præstation. Det er et umådeligt stort pres for enhver dommer, for dømmer han en til dårlig kamp, vil han ikke komme tilbage.”

Samtidig indrømmer Fergie at Arsenal vil blive mestre efter gårsdagens 1-1: ”Vi er 12 point efter Arsenal, og de vil fortsætte og vinde ligaen, det er jeg sikker på.”

Men den måde United kæmpede sig tilbage i kampen på, og det ene point kan trods alt bruges til noget i lørdagens FA Cup-semifinale mod Arsenal.

”Jeg tror vi huskede alle på, at vi ikke er døde endnu. Det vil blive en meget tæt og svær kamp. Vi viste vores ønske, og det vil vi også viste næste lørdag. Vi vil bruge meget fra denne kamp. Vi spillede med stor hårdnakkethed og intensitet under kampen. Arsenal havde en eller to bedre chancer under kontraangreb end os i første halvleg. Da vi blev klar over det, skulle det kræve et meget specielt mål for dem at komme foran. Det (Henrys Red.) var et meget specielt mål. Det var fantastisk ramt.” sagde Ferguson til Sky Sports efter kampen.

Tjek Manchester Uniteds nye trøjer ud her.

Køb trøjen hos Unisport.dk gennem dette link, så støtter du OldTrafford.dk.

Vær med til at test vores nye forum og kommentarsystem af: Opret en gratis profil her

Total
0
Shares
Forrige artikel

3 United-landsholdsspillere må sidde over

Næste artikel

UEFA dropper appel mod Keane

Relaterede artikler
Gå til siden

Pellistri håber på minutter

Efter en skade har holdt den 20-årige Facundo Pellistri ude, er han nu klar til at kæmpe om minutterne på førsteholdet
ANNONCE
Total
0
Share