Ferguson er tilfreds med sit nye hold

Der har været delte meninger om Uniteds transferpolitik denne sommer, efter Sir Alex Ferguson hentede 5 forholdsvis ukendte spillere, mens han solgte 2 af klubbens største stjerner, David Beckham og Seba Veron.

Men det har været en sommer med gode indkøb mener den skotske manager:

“Vi er stærkere end sidste år og det er simpelthen fordi vi har hentet nogle unge spillere, som vil kunne udvikle sig godt.

Det vil tage noget tid for Kleberson for at falde til, da han skal lære sproget herovre og vi vil give Ronaldo al den tid han behøver, simpelthen fordi han er så ung.
Men Eric Djemba-Djemba er faldet hurtigt til. Han taler engelsk flydende nu, hvilket han har arbejdet meget på, så det er ikke noget problem.”

“Vores målmand Tim Howard har været fremragende, en helt åbenbaring,” jublede Sir Alex Ferguson ved en UEFA træner konference i Nyon i Schweiz.

Samtidig mener han at blandingen mellem unge og gamle spillere er god, men frygter dog at forsvaret kan blive svækket.
“Jeg er tilfreds med blandingen, på trods af vi kan få svækkelser i forsvaret, så har vi flere spillere, som kan spille defensivt.” kom det fra den skotske manager.

Som Sir Alex Ferguson også selv nævner, så er Eric Djemba-Djemba faldet hurtigt til i klubben, hvilket også er kommet frem i de engelske medier, således skrev de engelske tabloid aviser igår om at midtbanespilleren havde inviteret flere af de spillere, som ikke er på landsholdstur i denne uge, over til en omgang camerouansk mad, hvilket simpelthen var så stærkt at flere af spillere havde dårlige maver dagen efter.

Forrige artikel

Chelsea får problemer mener Fergie

Næste artikel

O"Shea skadet i landskamp

ANNONCE