Ferguson hylder Puskas

En af ungarnerens helt store fans var Sir Alex Ferguson, som i dag benyttede dagens pressemøde til at hylde den store Real Madrid-legende. Ferguson har…

En af ungarnerens helt store fans var Sir Alex Ferguson, som i dag benyttede dagens pressemøde til at hylde den store Real Madrid-legende.

Ferguson har været heldig at møde legenden flere gange og ligeledes oplevet ham på fodboldbanen enkelte gange.

“Jeg var heldig at se Puskas spille en del gange. Jeg har mange minder om ham. Jeg var til Europa cup-finalen i 1960, men jeg så ham også score det enlige mål imod Rangers på Ibrox(i 1963), før han scorede hattrick i returkampen, da Real vandt med 6 mål,” udtalte Ferguson ifølge The Daily Mail.

“Det er en sørgelig nyhed. Men når en stor spiller som ham dør, så kan man i det mindste reflektere over hvor en spiller han var og de kampe han var med i.”

I England huskes Puskas af de fleste for hans deltagelse i en kamp på Wembley mellem England og Ungarn i 1953. Ungarn vandt med 6-3, som var Englands første nederlag på hjemmebane nogensinde.

Året efter blev englænderne igen ydmyget af Puskas og hans landsmænd, da Ungarn slog England med 7-1 i Budapest.

I 1962 gjorde han sig for alvor bemærket verden over som en fantastisk målscorer, da han scorede hattrick i Europa Cup-finalen for Real Madrid imod Benfica, men uden at have en guldmedalje om halsen. Benfica vandt nemlig kampen med 5-3.

Herom udtaler Ferguson:

“Kan du forestille dig at score et hattrick i en Europa cup-finale og så ikke vinde? Det er utroligt.”

Forrige artikel

Jones klar på Pride Park

Næste artikel

United besøger stålbyen

ANNONCE