Ferguson kritiserer Baia, som bliver forsvaret af Mourinho

Der er grund til bekymring efter, at Manchester United igår tabte det første opgør i ottendelsfinalerne imod FC Porto med 2-1 på portugisisk grund. Ikke…

Der er grund til bekymring efter, at Manchester United igår tabte det første opgør i ottendelsfinalerne imod FC Porto med 2-1 på portugisisk grund.

Ikke nok med, at United tabte det første opgør, så blev Roy Keane også udvist i slutningen af kampen.

Og det er denne udvisning, som nu har gjort, at der er opstået en konflit mellem Sir Alex Ferguson og Portos træner, Jose Mourinho.

“Jeg har ikke talt med Roy om det, men jeg ved ikke om, han kunne have kommet forbi uden, at ramme. Målmanden gjorde et stort nummer ud af det, selvom man kunne se linjedommeren havde flaget oppe,” udtalte Sir Alex igår efter kampen, hvor han accepterede udvisningen, men altså beskyldte Vitor Baia for, at udnytte situationen.

Baias optræden var et klokkeklart bevis på den måde, som Porto havde spillet kampen på med deres Holywood-skuespillere på banen.

FC Portos træner tager idag til genmæle overfor beskyldninegrne fra Ferguson og forsvarer Baia.

“Ferguson fortalte mig i tunnelen, at han syntes Vitor havde fået fuldt udbytte af situationen,” udtalte Mourinho, som ikke ville kommentere de rygter om, at Ferguson ikke ville give hånden efter kampen.

“Jeg sagde, at jeg ville se den på TV, før jeg ville kommentere den, men hvis han har ret, så vil jeg undskylde. Hvis ikke, så må han gerne komme med en undskyldning overfor mig.
Vitor fortalte mig, at han dykkede ned efter bolden, Keane ramte ham med sin venstre fod og han kunne føle smerte, da der var kontakt.
Jeg forstår hvorfor han(Ferguson, red.) er følelsesladet. Han har nogle topspillere og de burde have gjort det bedre end dette.
Man vil altid blive vred, når ens hold bliver totalt domineret af et hold, som har kostet måske 10% af budgettet,” lød det kraftfulde angreb på Ferguson fra portugiseren.

Forrige artikel

Manchester United tabte efter skuffende indsats

Næste artikel

Ronaldo blandt de rigeste teenagers i Storbritanien

ANNONCE