Ferguson ligeglad med Keane-kritik

Det rører ikke Sir Alex Ferguson, hvis hans selvbiografi falder Roy Keane for brystet.

Roy Keane og Sir Alex Ferguson har haft et anstrengt forhold siden 2005, og det lader langt fra til at være blevet bedre, efter sidstnævntes selvbiografi har ramt butikshylderne. 

Tidligere på aftenen rasede Keane således over Fergusons beskrivelse af ham som værende illoyal og tyranniserende over for sine holdkammerater. 

Men Keane kan råbe alt det, han vil, lyder det fra den 71-årige trænerlegende. 

– Det er mandens natur, så det kan man forvente, sagde Ferguson ifølge The Mirror, da han blev spurgt, om han troede, Keane ville reagere på bogen. 

– Det er den personlighed, Roy har. Grunden til, at jeg blev nødt til at fortælle om det, var, at det skete så hurtigt. Hans handlinger kom meget pludseligt, fortsætter Ferguson med henvisning til Keanes tilsværtning af en række holdkammerater på MUTV. 

Interviewet blev aldrig vist, men de engelske medier var hurtige til at opsnappe historien om, at Uniteds daværende anfører udleverede sine medspillere på klubbens egen tv-station. 

– Af en eller anden grund besluttede han sig for at svine sine holdkammerater til. Det kunne vi ikke vise (på på tv, red.). Det resulterede i, at der blev buhet af to unge spillere i Paris den efterfølgende onsdag. Vi besluttede os for, at vi måtte gøre noget, siger Ferguson. 

Ry på spil 

Ifølge Alex Ferguson havde han intet andet valg end at statuere et eksempel og give sin mangeårige anfører silkesnoren. 

– Mødet i rummet var forfærdeligt. Jeg måtte for alt i verden ikke miste kontrollen på dette stadie, og hvis jeg havde ladet det ligge, ville spillerne have set mig i et andet lys, end jeg ønsker. Jeg har gennem hele min karriere været stærk, når jeg har skulle håndtere sådanne sager, siger Ferguson.  

Roy Keane skiftede som bekendt til Celtic, hvor han nåede at spille ti kampe, før han lagde støvlerne på hylden. 

Den iltre irer har flere gange sidenhen været ude med riven efter Ferguson og gjort det klart, at han stadig føler sig dårligt behandlet. 

Men den påstand har Ferguson kun hovedrysten til overs for. 

– Han gik over grænsen, uden tvivl, og der var intet andet, vi kunne have gjort. Vi gjorde det godt – vi udbetalte hele hans kontrakt og gav ham en testimonial den efterfølgende sæson med 75.000 tilskuere. Vi gjorde alt for at ære det faktum, at han var en stor spiller for os. 

Forrige artikel

Keane revser Fergie

Næste artikel

Fergie: Derfor solgte jeg Ruud

ANNONCE