– Ferguson optimistisk i forhold til Ratcliffe

Kommentar fra Sir Alex Ferguson puster til rygterne om, at Sir Jim Ratcliffe snart er en del af Manchester Uniteds ejerkreds.

Sir Alex Ferguson har i forbindelse med en Q&A på hjemmesiden ‘Gambling Zone’ kommenteret på Sir Jim Ratcliffes forventede indtræden i Manchester Uniteds ejerkreds. Adspurgt om, hvor meget han er involveret i klubben i dag, svarede skotten:

– Jeg er stadig direktør i klubben. Jeg kender Jim (Ratcliffe red.) godt. Vi bliver nødt til at vente med at se hvad han gør. Men jeg er optimistisk.

Med udtalelsen puster Ferguson i den grad til rygterne om, at Ratcliffes køb af 25% af klubbens aktier er lige på trapperne.

Spørgerunden til den legendariske manager handler primært om hans store interesse for heste, men undervejs sender han den nyligt afdøde Sir Bobby Charlton en hilsen.

– At bygge et hold op var min største styrke, da jeg blev manager. Det handler om lederskab. Jeg gjorde det tre gange. Managere af klubber som Manchester United har deres job på baggrund af, hvordan holdet præsterer på banen. De fleste managere koncentrerer sig udelukkende om førsteholdet. Det gjorde jeg ikke. Jeg byggede klubben gennem ungdomsarbejdet. Og Bobby Charlton var min støtte gennem hele denne tid. Han var hjertet i klubben. Absolut fremragende. Hans død var så trist, fortæller Ferguson.

 

Forrige artikel

Avis: Hård opstart skyld i dårlig sæson

Næste artikel

Podcast: Rivalernes Mikrofon - "Klubfjendskab i lydformat" episode 2

ANNONCE