Flere nye skader

Ikke nok med at United i går røg ud af Champions League, der blev føjet yderligere to navne til skadeslisten.

United er hårdt ramt af skader i øjeblikket, og det på det værst tænkelige tidspunkt. Julens hårde program venter, så der skal nok blive spilletid til alle mand i truppen i de kommende uger.

Gårsdagens nederlag i Wolfsburg medførte to yderligere skader. Matteo Darmian måtte udgå med skade i første halvleg, og blev erstattet af unge Cameron Borthwick-Jackson, mens Chris Smalling måtte humpe sig igennem de sidste minutter af kampen.

Louis van Gaal bekræftede efter kampen, at der er nye folk på skadeslisten, og at det ikke så lovende ud for lørdagens kamp mod Bournemouth.

– Darmian har en forstrækning mens Smalling formentlig har en lyskeskade. Smalling kunne ikke springe på standardsituationer, og Wolfsburg tredje mål kom på den bekostning. Han måtte give sine defensive pligter videre til en anden. Vi vidste at Naldo var en vigtig header for dem, men kommunikationen og evnerne svigtede lidt.

– Det er for tidligt at sige noget om lørdag, vi må se de næste dage. Men normalt vil jeg ikke mene, at man kan nå at blive klar på den tid, lød det fra hollænderen i går aftes.

Dermed kan den pressede defensiv blive yderligere presset, da også Phil Jones, Marcos Rojo, Luke Shaw og Antonio Valencia alle forventes ude på lørdag.

Bliv klædt på til kamp her – Køb Manchester Uniteds nye trøje

Vil du på Old Trafford og opleve The Red Devils? Vi guider dig i de forskellige muligheder her

Forrige artikel

Van Gaal forklarer udskiftningen af Schweini

Næste artikel

Europa League - pros & cons

ANNONCE