Flere sæsonkort til salg

Muligheden for at sikre sig de eftertragtede sæsonkort har denne sommer været større end nogensinde med udvidelsen af Old Trafford. Klubben har hævet…

Muligheden for at sikre sig de eftertragtede sæsonkort har denne sommer været større end nogensinde med udvidelsen af Old Trafford.

Klubben har hævet antallet af mulige sæsonkort helt op til 64.000 sæsonkort, som ifølge klubben, nu endelig er blevet solgt.
Dermed sikrer klubben sig et fast publikum til sæsonens kampe, hvor der vil være plads til 76.000 på Old Trafford.

Oplev Rasmus Højlund, Christian Eriksen og De røde Djævle på Old Trafford Få de bedste tips i OldTrafford.dk rejseguide

Muligheden for at få sæsonkort har været stor. Således skulle man blot være medlem af OneUnited for at kunne søge om det og op til klubbens deadline for ansøgninger, gik klubben videre og lokkede med 1-års sæsonkort, som altså kun gælder denne sæson.

Manchester United udsendte i dag en pressemddelse, hvor man glæder sig over det rekordhøje antal af solgte sæsonbilletter og tallet vil uden tvivl blive brugt af klubben til af forsvare Glazer-familien, som i sommerens pre-season kampe har kunnet mærke supporternes had til den amerikanske familie.

Rekordsalg af sæsonkort eller ej. I weekendens venskabskamp imod Sevilla, som skal markere udvidelsen af Old Trafford, ventes der langt fra at blive udsolgt.

Se Manchester Uniteds kampe på Viaplay

Bliv klar til kampene Læs mere og bestil Viaplay her (reklamelink)

Forrige artikel

FA har modtaget rapporten

Næste artikel

Inter-ejer: Adriano ikke til salg

ANNONCE