Fletcher: Vi går efter mesterskabet

Darren Fletcher er klar til en ny sæson, og er opsat på ikke at stille sig tilfreds med andet end et mesterskab.

Skotske Darren Fletcher har haft meget modgang de seneste år, men efter en fremragende pre-season ligner midtbanespilleren atter en mand som kan dominere hos United.

Den nyudnævnte viceanfører ser frem mod den nye sæson, og mener ikke andet end et mesterskab kan være målet for United.

– I Manchester United åbner du altid sæsonen med det mål at vinde mesterskabet. Vi må aldrig falde i den fælde, med at stille os tilfredse med en plads i top fire. Vi skal ud for at vinde titlen. Man spiller fodbold for at vinde trofæer, specielt i denne klub. Det er en farlig tankegang at være glad for top fire, her i klubben tænker vi alle kun på mesterskabet, siger Fletcher.

United starter sæsonen i morgen eftermiddag, når Swansea gæster Old Trafford. Det vil være første rigtige kamp for den nye manager Louis van Gaal, som er kommet til efter sidste sæsons skuffelser.

Darren Fletcher er klar over, at det ikke var godt nok sidste sæson, og vil derfor give fansene noget oprejsning i denne sæson.

– Vi ved at fansene er desperate for at rette op på sidste sæsons skuffelser, og det er vi også. Fansene vil uden tvivl være oppe at køre, da det er første hjemmekamp med den nye chef og de nye spillere. Det vil give en fantastisk stemning, hvilket plejer at få os til at yde endnu mere inde på banen. Vi må alle skubbe i samme retning, og fokusere på det positive, siger Fletcher til United Review.

📝 Kom med din mening på OldTrafford.dk

➡ ️ Opret din profil her og kommenter artiklen nedenunder.


Forrige artikel

Sir Alex Ferguson og Louis van Gaal har stadig ikke mødtes

Næste artikel

Agüero: United den største trussel

ANNONCE