Flot sejr over Arsenal

United var i samme opstilling til kampen som mod Watford, da Nemanja Matic var blevet klarmeldt. For Arsenal var Alexandre Lacazette også med i startopstillingen.

United kom godt fra start og var skarpe i presspillet. Koscielny blev presset til en skidt aflevering ind i banen, som Antonio Valencia opfangede og spillede en hurtig 1-2 med Pogba og scorede sikkert mellem benene på Petr Cech.

Det gode spil fortsatte for United. Lingard erobrede bolden fra Mustafi og i samarbejde med Lukaku og Martial fandt han sig alene med Petr Cech, som han køligt udplacerer. Kun 11 minutter spillet og 2-0 til United.

Målet slog ikke Arsenal ud, som derimod blev farligere og farligere som halvlegen skred frem. Lacazette havde et stolpeskud efter et flot gennembrud af Arsenal i Uniteds venstreside også Ramsey og Kolasinac havde gode langskud som David De Gea klarede.

Generelt var United presset tungt i bund de sidste 15 minutter, men klarede sig til pausefløjten med en 2-0 føring. 

Arsenal kom bedst ud fra pausen og allerede efter 3 minutter fandt Sanchez flot Ramsey inde foran mål, som spillede Lacazette helt fri foran mål og han udnyttede sikkert chancen og reducerede.

Lingard burde havde øget føringen, men alene med Petr Cech afsluttede han svagt og på returbolden blev Martials forsøg efterfølgende blokeret.

David De Gea stod generelt en fremragende kamp og havde en fantastisk dobbeltredning først på et forsøg fra Lacazette tæt på mål og en fodparade på Sanchez’ efterfølgende forsøg.

Lidt mod spil og chancer strikkede United pludselig en god kontra sammen, Lukaku fandt Lingard som tog en strålende rush med bolden og fandt Pogba i dybden, som totalt snørede Koscielny i Arsenals højre side og fandt Lingard helt fri foran mål. 3-1 til United.

Dramatik efter 75 minutter. Pogba får taget et langt træk og i tacklingen med Bellerin stempler han Bellerin på knæet og Andre Marriner giver Pogba et direkte rødt kort. På trods af det røde kort gav dog ikke det helt store Arsenal pres og der var kun få chancer til Arsenal det sidste kvarter.

Indskiftede Welbeck havde et forsøg fra distancen og et hovedstød tæt over mål, men rigtigt farlige blev Arsenal ikke. 

En flot sejr til United i en kamp, hvor man viste den nødvendige kynisme. Med sejren rykker United 5 point efter Manchester City, som spiller mod West Ham i morgen.

 

Læs mere om:

Podcast: Lyt til OldTrafford.dk’s podcast om Manchester United. Læs mere her
Rejser og billetter: Vi har samlet en masse tips og gode råd, hvis du vil opleve Manchester United på Old Trafford

Køb Manchester Uniteds trøje hos Unisport.dk her (så støtter du OldTrafford.dk). 

Total
0
Shares
Forrige artikel

Rejsetilbud: Manchester United - Liverpool

Næste artikel

De Gea: Jeg er meget glad

Relaterede artikler
Total
0
Share