Fred mellem Magnier og Fergie

Ifølge rygter i den britiske presse, så skulle Manchester Uniteds manager, Sir Alex Ferguson, have indgået et forlig med en af klubbens hovedaktionærer,…

Ifølge rygter i den britiske presse, så skulle Manchester Uniteds manager, Sir Alex Ferguson, have indgået et forlig med en af klubbens hovedaktionærer, John Magnier, over hesten, Rock of Gibraltar.

Skal du have trøjen med Christian Eriksen #14, Antony #21, Jadon Sancho #25 eller måske en helt anden? Køb trøjen hos Unisport her og støt samtidig OldTrafford.dk.

Celtic-ejeren, Dermot Desmond, skulle have været manden, som fik de to til enighed, efter at de i de seneste par uger har drevet hinanden til vanvid, efter Ferguson planlagde en retsag imod Magnier over studerettighederne til ovennævnte hest, som menes at have en værdi helt op på 2 mia. kroner.

Det kan vi fans kun være glade for. Vi har i de seneste par uger været vidner til en sand magtdemonstration fra Magniers side, som gennem hans aktieskøb med partneren, JP McManus, har køret en hetz imod Ferguson.

Måske man skulle sende Dermot Desmond en tur til Mellemøsten for at tale lidt med Palæstina og Israel?

Tjek Manchester Uniteds nye trøjer ud her.

Køb trøjen hos Unisport.dk gennem dette link, så støtter du OldTrafford.dk.

Vær med til at test vores nye forum og kommentarsystem af: Opret en gratis profil her

Total
0
Shares
Forrige artikel

Fortune ude i 3 uger

Næste artikel

Kun en spilledags karantæne til Keano

Relaterede artikler
Gå til siden

Pellistri håber på minutter

Efter en skade har holdt den 20-årige Facundo Pellistri ude, er han nu klar til at kæmpe om minutterne på førsteholdet
ANNONCE
Total
0
Share