Gary: Hårdt at se Butty gå

Nicky Butt mangler fortsat at få de personlige krav på plads, men det skulle næppe være noget problem for spilleren, som ikke har lagt skjul på at han…

Nicky Butt mangler fortsat at få de personlige krav på plads, men det skulle næppe være noget problem for spilleren, som ikke har lagt skjul på at han gerne ville væk.

Mærk suset på Old Trafford: Se de bedste rejsetilbud her

Hans bekymringer for fremtiden udtrykte han allerede i efteråret i sidste sæson, så derfor var det ventet at han inden længe skulle forlade klubben.
Men alligevel så tog det hårdt på hans – nu – gamle holdkammerat og nære ven, Gary Neville, som han fik sin fodboldlærdom med i starten af 90″erne.

“Nicky og jeg er blevet de bedste venner gennem årenene. Nogle spillere skifter klub og du ønsker dem held og lykke med fremtiden. Men det er specielt svært, når du er kommet så tæt på ham. Nicky er kommet til en stor klub, og jeg er sikker på han vil gøre det godt,” siger Gary Neville til Ananova.

Dermed måtte Gary for andet år i træk vinke farvel til en ven, som han har haft siden ungdomsårene i Manchester United. Hans bedsteven, David Beckham, forlod klubben sidste år.

Dermed er der kun Gary Neville, Ryan Giggs, Paul Scholes og Phil Neville tilbage fra “the class of 92” i Uniteds trup.

📝 VIND MANCHESTER UNITEDS HJEMMETRØJE: Kom med din mening på OldTrafford.dk

➡ ️ Opret din profil her og kommenter artiklen nedenunder.
Læs mere om konkurrencen her

Forrige artikel

Endnu en sag der gør Rio-sagen latterlig

Næste artikel

Verdens første United-film?

ANNONCE