Genvalg til Howard

Den amerikanske målmand er blevet skarpt kritiseret for hans drop, som var tæt på at koste Manchester United et nederlag i weekenden imod Bolton. Selv…

Den amerikanske målmand er blevet skarpt kritiseret for hans drop, som var tæt på at koste Manchester United et nederlag i weekenden imod Bolton.

Selv Howard indrømmede efter kampen, at det var hans egen fejl og at hans form ikke er ligeså godt som i sidste sæson, hvor han debuterede for Manchester United efter at være kommet fra den amerikanske MLS-liga.

Da Manchester United boardede fra lufthavnen i formiddags var Howard ombord, og da journalisterne ville vide om Roy Carroll ville få chancen imod Lyon imorgen aften svarede Sir Alex Ferguson:

“Sådan bliver det ikke,” svarede Ferguson.

Han er fortsat frustreret over den lange skadesliste, som United fortsat døjer med. Seneste anvn er Gary Neville, som er ude i en måned.

“Jeg tror ikke vi nogensinde har haft sådan en lang skadesliste. Ligenu ser det ud til at vi tager et skridt frem og to tilbage. Vi fik Gabriel Heinze tilbage og mistede med det samme Gary Neville i en måned.
Heldet er ikke med os i øjeblikket, men jeg vil gætte på det vil komme i takt med sæsonen går igang,” udtaler Ferguson ifølge I-TV.

Dagens gode nyhed var, at Wayne Rooney ser ud til at få debut hurtigere end ventet.

📝 VIND MANCHESTER UNITEDS HJEMMETRØJE: Kom med din mening på OldTrafford.dk

➡ ️ Opret din profil her og kommenter artiklen nedenunder.
Læs mere om konkurrencen her

Forrige artikel

Keane i problemer

Næste artikel

Heinze afviser spændinger mellem ham og Ferguson

ANNONCE