Gerrard: Det røde kort var rigtigt

En brødebetynget Steven Gerrard erkendte efter kampen, at hans udvisning var helt efter bogen, og Liverpool-kaptajnen tog det fulde ansvar for nederlaget.

40 sekunder skulle Steven Gerrard bruge; længere tog det ham ikke at rage et tåbeligt rødt kort til sig i starten af anden halvleg af dagens kamp. Liverpool-anføreren stemplede bevidst ned på Ander Herreras ben, og efter kampen forsøgte han ikke at løbe fra sin skyld.

Danske Christian Eriksen har fået nummer 14 Køb trøjen hos Unisport her og støt samtidig OldTrafford.dk.

I stedet lagde han sig fladt ned, erkendte sin fejl og sagde undskyld for udvisningen i sin sidste kamp mod Manchester United.

– Jeg må acceptere det. Beslutningen var rigtig. Jeg har svigtet mine holdkammerater og manageren i dag, og endnu vigtigere har jeg svigtet fansene. Jeg tager det fulde ansvar for min handling. Jeg prøver at hoppe over hans tackling, for jeg ser hans knopper, og så reagerer jeg forkert, siger Gerrard til tv efter kampen. 

Hvad tænkte du på? Hvad forårsagede det?

– Jeg ved det ikke. Jeg ved det ikke. Formentlig bare en reaktion på den indledende tackling, men jeg tror ikke, jeg skal sige så meget mere om det. Jeg er kommet for at tale og undskylde overfor alle i omklædningsrummet og alle fansene, fordi jeg tager det fulde ansvar for dagens resultat. 

Det var Steven Gerrards anden udvisning mod United i karrieren. Han fik også det røde kort efter en tackling på Michael Carrick i 2011. 

 

Christian Eriksen skal spille i nummer 14

Køb trøjen hos Unisport.dk gennem dette link, så støtter du OldTrafford.dk.

Vær med til at test vores nye forum og kommentarsystem af: Opret en gratis profil her

Total
0
Shares
Forrige artikel

Mata: Min bedste kamp for United

Næste artikel

Carrick: Bedst mod 11 spillere

Relaterede artikler
ANNONCE
Total
0
Share