Giggs ny manager i Swansea?

Tidligere på ugen blev Garry Monk fyret i Swansea, og nu overvejer waliserne angiveligt at ansætte Ryan Giggs.

Garry Monk overtog i starten af 2014 tøjlerne i Swansea, da Michael Laudrup fik sparket af waliserne. I denne uge var det så Monk selv, der blev fyret, og dermed skal sidste sæsons nummer otte nu ud og finde en ny manager.

En sejr i 11 kampe er det blot blevet til for Swansea, siden de slog United på Liberty Stadium tidligere på sæsonen. Pt har man blot et enkelt point ned til nedrykningsstregen.

En af kandidaterne kan meget vel være Ryan Giggs. I følge Mark Ogden og avisen the Independent, vil Swansea forhøre sig hos Giggs, for at høre hvilke planer han har omkring den nærmeste fremtid.

Giggs stod i spidsen for United i de sidste par kampe i 2013/14-sæsonen, da United fyrede David Moyes. Siden da har Giggs fungeret som assistent for Louis van Gaal, og nævnes ofte som en mulig afløser for hollænderen når han trækker sig.

42-årige Giggs skulle passe fint ind i Swanseas filosofi, med at ansætte unge fremadstromende managers, og skulle det lykkes for formand Huw Jenkins at få fat i Giggs, vil det være noget af et scoop af waliserne.

Det er ingen hemmelighed, at Giggs ønsker at prøve kræfter med manager-jobbet, og spørgsmålet er så, om Swansea kan overbevise ham om at forlade Old Trafford, for at prøve sig af i Premier League.

Bliv klædt på til kamp her – Køb Manchester Uniteds nye trøje

Vil du på Old Trafford og opleve The Red Devils? Vi guider dig i de forskellige muligheder her

Bliv klædt på: Køb Manchester Uniteds trøje hos Unisport.dk her (så støtter du OldTrafford.dk). 

GRUPPETUR: Tag med på vores OldTrafford.dk gruppetur for danske United-fans. Læs mere her

Total
0
Shares
Forrige artikel

Bastian Schweinsteiger får 3 spilledages karantæne

Næste artikel

Europa League: Disse kan Manchester United møde

Relaterede artikler
Total
0
Share