Griezmann: Jeg er klar til at skifte

Antoine Griezmann udtaler i forbindelse med udgivelsen af sin nye selvbiografi, at trofæer er afgørende for hans fremtidige skifte.

I går aftes såede Antoine Griezmann tvivl om sin fremtid i et fransk interview, og nu puster han endnu engang til ilden.

Griezmann præsenterede i dag sin nye selvbiografi, hvor han kommenterede yderligere på sin fremtid.

– Vi sluttede som nummer tre, hvilket var klubbens mål, men spillerne – vi vil have mere, forsikrede Griezmann ifølge franske L’equipe.

– Jeg vil vinde titler. Jeg er kommet til et sted, hvor det at spille en god kamp eller score mål ikke er nok. Sådan er det. Titler vil være afgørende, når jeg tager en beslutning om min fremtid. Jeg vil se, hvordan det føles at vinde.

– Det vil ikke være noget problem for mig at skifte. Måske bliver det England fordi det er populært. Måske Tyskland, Kina eller USA. Jeg er klar til at gå.

Savner du fornuftig diskussion og snak om Manchester United?

Opret dig gratis på debat.oldtrafford.dk

Køb Manchester Uniteds trøje hos Unisport.dk her (så støtter du OldTrafford.dk). 

Total
0
Shares
Forrige artikel

Rygte: United forhandler med Griezmann

Næste artikel

- Vi tænker på ofrene og deres familier

Relaterede artikler
Bruno Fernandes mod Villa
Gå til siden

Bruno: Vores præstation var bedre end resultatet

Selvom Bruno Fernandes strålede med to scoringer på Villa Park, lykkedes det alligevel kun United at sikre ét point i Premier League mod Aston Villa lørdag aften. Portugiseren mener, at holdets præstation var bedre end resultatet antyder.
Total
0
Share