Hargo: Klar fordel til United

Ifølge Owen Hargreaves har United med det store forspring på 15 point ned til City vist, hvem der bestemmer i Manchester.

Det kan godt være, at Manchester City er forsvarende engelske mestre, men det ændrer ikke på, at Manchester United har overtaget de to klubber i mellem. 

Sådan lyder det fra Owen Hargreaves, der har en fortid i begge klubber. 

– Der er blå bånd i øjeblikket i og med, at City blev mestre i sidste sæson. Men hvis man ser på alt det, der er gået forud for Manchester-derbyet, så er det United (der har fordelen, red.). De har et forspring på 15 point. Jeg kan ikke huske, hvornår det sidst er sket, siger den 32-årige englænder i et interview med 101Goals. 

– Især når man ser på, hvor konkurrencedygtig ligaen er. Så er det United. Uden tvivl. Alt andet ville være et chok, siger Hargreaves, der dog stadig forventer en spændende kamp mellem sine to gamle arbejdsgivere. 

– Hver kamp er relevant. Det gælder håneretten, og så er der jo også spillere, og måske endda trænere, der spiller for en kontrakt i næste sæson. Det vil altid være en spændende kamp. 

Fra United til City

Owen Hargreaves kom til United fra FC Bayern i 2007 for omkring 18 mio. pund. 

Men efter en imponerende første sæson, hvor midtbaneslideren var en af drivkrafterne bag The Double-triumfen, røg han ind i et sandt skadeshelvede, der sendte ham på sidelinjen de næste år. 

United valgte som en konsekvens af de lange skadespauser ikke at forlænge Hargreaves’ kontrakt, da den udløb i 2011. 

I stedet skiftede fanfavoritten til manges fortrydelse den røde Manchester-trøje ud med den blå af slagsen på en fri transfer. 

Efter skiftet udtalte Hargreaves til engelske medier, at han havde følt sig som en forsøgskanin for Uniteds lægestab. 

Efter en enkelt sæson på Etihad Stadium, der igen var præget af lange skadespauser, blev Hargreaves fritstillet i 2012. 

Siden da har han været klubløs. 

Forrige artikel

Macheda tror ikke på Rooney-exit

Næste artikel

Startopstillingen mod City

ANNONCE