Hargreaves: Jeg vil til United

Midtbanespilleren kom på alles læber under VM, og det har ført til at Sir Alex Ferguson endnu engang skal have kastet sin kærlighed på Bayern Münchens…

Midtbanespilleren kom på alles læber under VM, og det har ført til at Sir Alex Ferguson endnu engang skal have kastet sin kærlighed på Bayern Münchens britiske nummer 23.

Til Bild udtaler Hargreaves, at får han et tilbud fra United, så vil han væk. Bayern München har allerede modsat sig et salg af 25-årige Hargreaves, men Hargreaves er øjensynligt. Hvis United vælger ham fremfor at få handelen med Villarreals Marcos Senna i hus, så vil han gribe chancen.

“Tilbuddet om at komme til United er fantastisk. Specielt for mig som engelsk landsholdsspiller vil et sådant skifte være stort, og man ved aldrig om man vil få den samme mulighed igen.”

“Det er nu tid for mig at tage det næste skridt i min karriere, så jeg kan udvikle mig endnu mere. Dieter Höeness (Bayern-sportsdirektør, red.) ved, at jeg betragter dette som en helt unik mulighed for mig,” siger Hargreaves til tabloidavisen Bild.

Forrige artikel

Rossi fik ros af landstræner

Næste artikel

Bayern nægter at sælge

ANNONCE