Heinze misser OL

Sir Alex Ferguson fik idag et gevaldigt boost i hans sæsonforberedelser efter det kom frem, at Argentinas landstræner vil se bort fra Gabriel Heinze til…

Sir Alex Ferguson fik idag et gevaldigt boost i hans sæsonforberedelser efter det kom frem, at Argentinas landstræner vil se bort fra Gabriel Heinze til det kommende OL i Athen.

Heinze er i øjeblikket hjemme i Sydamerika for at spille med om det sydamerikanske mesterskab og vil derfor ikke deltage i klubbens turné i USA, som de indleder imorgen. Det ventes dog, at han tager til USA, når Argentina er færdig ved mesterskaberne.

Ferguson håber nu på at Portugal også ser bort fra en United-spiller. Cristiano Ronaldo kunne meget vel blive Portugals nøglespiller ved OL, men klubben føler sig sikker på, at han ikke vil blive udtaget efter et hårdt EM.

Flyet afgår til USA

Så er der mindre end et døgn til United flyver til USA.
Brødrene Neville er meldt klar til EM, mens Ferguson ventes at efterlade Louis Saha, Cristiano Ronaldo og Ruud van Nistelrooy hjemme for at hvile sig efter EM. Om det samme vil gælde Paul Scholes og Mikael Silvestre får vi svar på imorgen, når truppen flyver til Philadelphia.

United vil tage afsted imorgen i et førsteklasses fly.
De vil nemlig flyve i en Boieng 727, og i nøjagtig samme fly som i sidste måned fungerede som en midlertidig afløser af Air Force One.
Flyet vil stå til Uniteds rådighed gennem hele touren i USA.

📝 VIND MANCHESTER UNITEDS HJEMMETRØJE: Kom med din mening på OldTrafford.dk

➡ ️ Opret din profil her og kommenter artiklen nedenunder.
Læs mere om konkurrencen her

Forrige artikel

Stewart-skifte tæt på

Næste artikel

Smith og Miller præsenteret

ANNONCE