Herrera: Jeg tog for mange chancer

Ander Herrera ser ud til at have spillet sig til en plads i startopstillingen, men det første halve år i Manchester var svært for spanieren.

I sommers ankom Ander Herrera til United fra den spanske liga, hvor han havde været en af de mest dominerende midtbanespillere. Der var derfor store forventninger til spanieren, der dog ikke fik så meget spilletid i starten.

Herrera selv mener, at det hænger sammen med hans spillestil, hvor han i starten tog for mange chancer. Noget van Gaal ikke er glad for.

– Jeg holder lidt afstand til van Gaal, men han er en god fyr med en stærk personlighed. Han kan godt lide disciplin og går ikke ind for at have store egoer i truppen. Han elsker boldbesiddelse og kan ikke lide man tager for mange chancer.

– I begyndelsen var han efter mig, fordi jeg hele tiden søgte bolden, jeg ville hele tiden have den. Jeg ved nu at jeg må vente til rette tidspunkt, siger Ander Herrera.

Ander Herrera har indtil videre scoret fem mål i 23 kampe for United i denne sæson, og har i de seneste kampe vist storspil på midtbanen sammen med Michael Carrick og Juan Mata.

Spanieren fortæller desuden, at han er en følsom fyr, der sætter stor pris på den store opbakning og støtte han har modtaget fra United-fansene. Specielt tænker han tilbage på kampen mod Yeovil i FA Cuppen.

– Sidst jeg græd? Det var da jeg så Messi mod City, han er bare så god! Nej, jeg kan godt blive følsom hurtigt. Det er ikke kun mod de store hold at følelser kommer op i mig. Jeg er en klassisk fyr, og det var fantastisk at spille mod Yeovil foran 8.000 stående fans der råbte af en, lyder det fra Herrera.

Forrige artikel

FA åbner sag mod Skrtel

Næste artikel

- Elsker at modbevise kritikerne

ANNONCE