Højlund: Man kan se forbindelsen mellem os

Manchester United gik fra hjemmebanen med 3-point i kampen mod West Ham United, og kampens første målscorer kommenterede efterfølgende præstationen.

Efter opgøret mod West Ham blev Garnacho og Højlund fanget arm i arm til et interview af Sky Sports. Det blev til en overbevisende sejr, hvor begge kom på måltavlen.

Højlund blev i første omgang blev spurgt ind til hvordan det var at score på sin fødselsdag:

– Det var rigtig godt. Det er altid meget specielt at spille en kamp på sin fødselsdag. Mål fra både Garnacho og mig. Jeg er rigtig glad.

Du to unge angrebsspillere lagde ikke skjul på deres indbyrdes kemi både på og udenfor banen. Interviewet gav da også anledning til at kommentere på den kritik Manchester Uniteds angrebsspillere har mødt i den seneste tid:

– For en måned siden var der meget snak om, at vi [Højlund og Garnacho] ikke scorede nok mål, men vi er begge unge og vokser hver dag. Man kan se forbindelsen mellem os, sagde Højlund

Under kampen lavede Rasmus Højlund en kæk fejring af sit mål med en luftguitar. Danskeren blev også spurgte ind til sin fejring:

– Jeg har talt om at lave en fejring for mine venner, og de havde sagt, at jeg skulle lave en guitar, men jeg har ikke haft mulighed for at gøre det før nu, sagde han med et stort smil.

Under interviewet gav Højlund også Garnacho Man of the Match-prisen:

– Jeg giver en gave på min fødselsdag!, sagde han med et grin

 

Forrige artikel

Video: Se højdepunkterne fra opgøret mod West Ham

Næste artikel

Garnacho om sin målfejring: Den var inspireret

ANNONCE