– Ikke en alvorlig skade

Jose Mourinho er lettet over, at det ikke var en slem skade, dagens målscorer, Henrikh Mkhitaryan, pådrog sig i anden halvleg efter tackling fra Danny Rose.

Der for et gys gennem Old Trafford, da dagens målhelt, Henrikh Mkhitaryan, i anden halvleg måtte bæres af banen efter en grov tackling fra Danny Rose.

Armenerens træner, Jose Mourinho, tror dog ikke, at skaden vil holde offensivspilleren ude i længere tid end en omkring en uge. Det siger portugiseren til Sky Sports.

– Vi tror ikke, det er en alvorlig skade. Vi tror, at Henrikh måske vil være ude i en uges tid. Jeg var bange for, at den var alvorlig, men den ser ikke ud til at være det.

– Det vil maks tage et par uger. Det ligner ikke en skade, som er meget farlig eller svær at komme sig over. Han kommer med alt, hvad jeg ønsker, en offensiv spiller skal komme med. Måske er han ude en uge, og så vil det være bedre, at han er frisk til Boxing Day.

Krydset den mentale grænse

Foruden målet i dagens sejr kom Mkhitaryan også på målltavlen torsdag mod Zorya, mens han bidrog med to målgivende oplæg i 4-1-sejren over West Ham i ligacuppen, og Mourinho er glad for udviklingen.

– Jeg er glad for at se det fra Henrikh. Jeg går ikke op i personlige trofæer, men for en spiller som ham, der bliver ved og ved med at arbejde, betyder det meget. Ikke bare måden, han er med til at sætte spillet, men også hans defensive arbejde.

– Han har krydset linjen og er blevet en bedre spiller. Han har krydset den mentale grænse, som andre også må krydse. Jeg ønsker mere fra nogle af mine angrebsspillere. De to øjeblikke, hvor bolden skulle generobres, var vigtige. Mkhitaryan var ‘superb’ til det.

Henrikh Mkhitaryan scorede i dag sit 138. mål i karrieren. I seneste sæson kom han op på 23 scoringer for Borrusia Dortmund, hvor han blev kåret som årets spiller i Bundesligaen.

Manchester United møder næste gang Crystal Palace onsdag. Kampen på Selhurst Park sparkes i gang kl. 21:00 dansk tid.

Køb Manchester Uniteds nye trøjer her

Rejseguide: Få hjælp til at rejse til Old Trafford her

Bliv klædt på: Køb Manchester Uniteds trøje hos Unisport.dk her (så støtter du OldTrafford.dk). 

GRUPPETUR: Tag med på vores OldTrafford.dk gruppetur for danske United-fans. Læs mere her

Total
0
Shares
Forrige artikel

Mourinho: En magisk sejr

Næste artikel

Mkhitaryan dedikerer sit mål til fansene

Relaterede artikler
Total
0
Share