Jones forlænger til 2019

Den alsidige forsvarsspiller har i dag forlænget aftale, så United nu har papir på Phil Jones til sommeren 2019.

Mens aviserne nærmest er gået i selvsving om rygter omkring nye spillere til United, har klubben i dag forlænget aftalen med Phil Jones. 23-årige Jones har forlænget til 2019, med option på endnu et år.

Skal du have trøjen med Christian Eriksen #14, Antony #21, Jadon Sancho #25 eller måske en helt anden? Køb trøjen hos Unisport her og støt samtidig OldTrafford.dk.

– Vi er glade for at Phil har forlænget kontrakten, han er en talenfuld spiller, kan spille flere pladsen og er meget alsidig. Han er en relativ ung forsvarsspiller, som hele tiden udvikler sig. Han missede en del af sidste sæson med skader, men jeg var imponeret over hans professionalisme og hans attitude igennem disse skadesperioder, siger van Gaal til manutd.com.

Jones kom til United i 2011 fra Blackburn og har siden spillet 128 kampe i den røde trøje. Han er naturligvis selv glad for 

– Jeg er lykkelig for at have skrevet under på en ny aftale. Jeg har virkelig nydt min tid her indtil videre og ser frem til at udvikle mig yderligere som spiller.

– Det er en fantastisk klub at være en del af, og jeg kan næsten ikke vente med at komme i gang med den nye sæson. Jeg vil gerne takke manageren, trænerstaben og fansene for deres store opbakning og støtte, siger Jones.

 

Tjek Manchester Uniteds nye trøjer ud her.

Køb trøjen hos Unisport.dk gennem dette link, så støtter du OldTrafford.dk.

Vær med til at test vores nye forum og kommentarsystem af: Opret en gratis profil her

Total
0
Shares
Forrige artikel

Lidt frustration over avisernes troværdighed

Næste artikel

Koeman: United har ikke budt på Schneiderlin

Relaterede artikler
Gå til siden

Scholes: Eriksen er en klog spiller

United-legenden Paul Scholes er fuld af beundring for den danske midtbanespiller. Det fortæller han i Sky-programmet "The Overlap".
ANNONCE
Total
0
Share