Jones: Hadet motiverer os

Phil Jones mener, at de fleste andre fodboldfans hader Manchester United, men det er kun med til at inspirere holdet til at arbejde endnu hårdere for succes.

Der er koldt på toppen, som man siger, og det kender spillerne i Manchester United alt til. Når man har så meget succes og vinder så mange trofæer, møder man nemlig en masse antipati fra de andre holds fans.

Det er dog ikke noget problem for Phil Jones. Den 21-årige kriger mener tværtimod, at det er med til at motivere holdet. 

– Folk vil have os til at fejle, fordi vi har vundet ligaen så mange gange. United vandt ligaen, længe før jeg kom her. Alle hader de bedste klubber, så simpelt er det. Vi nyder det. Vi nyder prøvelserne, der bliver kastet efter os uge efter uge, siger han ifølge The Guardian. 

Jones, der har fået masser af ros for sin kamp mod Arsenal, er godt tilfreds med netop den 1-0-sejr. Den bevidste overfor alle kritikerne, at United stadig er blandt de bedste i England.

– Den (sejren, red.) viser, at når folk tvivler på os, er vi mere end i stand til at forsvare os selv og bevise overfor folk, at der er en grunden til, at vi blev mestre sidste sæson. Vi blev ikke mestre for ingenting. Vi fortjente alle point, som vi fik sidste sæson, fuldt ud. 

Med de tre point holder United fast i toppen af Premier League, og søndagens tabere fra Arsenal er nu “kun” fem point foran. Jones erkender da også, at hvis holdet havde tabt og dermed var kommet 11 point efter, havde mesterskabet været rigtig langt væk.

– Det ville have været svært, men se på forrige sæson, hvor vi var langt foran Manchester City. De vendte det. Alt er muligt i fodbold. Man skal aldrig afskrive os, siger han.

Næste chance for at bygge videre på stimen med ni kampe uden nederlag er først efter landsholdspausen. Her skal United op mod Cardiff City søndag om små to uger. 

Forrige artikel

Macheda: Fremtid langt væk fra Manchester

Næste artikel

Rygte: Shinji Kagawa for Marco Reus?

ANNONCE