Joyce: Fellaini med super attitude

Træneren for Manchester Uniteds reservehold, Warren Joyce, har store roser til Fellaini.

Fellaini har været ude i en periode på grund af skader. Han fik spilletid i mandags for reserveholdet mod Liverpools ditto, og det var ikke noget, som den store belgier havde det fjerneste i mod.

Reserveholdstæner, Warren Joyce, var rigtig glad for den præstation, som Fellaini bidrog med, og mener, at han viste den helt rigtige attitude i kampen. 

– Jeg synes, han havde en klasse attitude, da han spillede med holdet. Jeg kender ham jo fra træningsanlægget, hvor vi tit har haft samtaler sammen, sagde Warren Joyce til MUTV.

– Jeg mødte ham faktisk for mange år siden, da han var i Liege, og jeg var hos Royal Antwerp, og jeg har derfor fulgt hans fremgang igennem årene. Jeg har altid ment, at han var en fremragende professionel spiller, og det bevidste han med en super præstation mandag aften. 

Fellaini scorede det første mål mod Liverpool, og derudover lagde han op til de to andre. Det lover altså godt for holdet, at spilleren er ved at genfinde formen, inden det går løs med det travle juleprogram. 

Bliv klædt på til kamp her – Køb Manchester Uniteds nye trøje

Vil du på Old Trafford og opleve The Red Devils? Vi guider dig i de forskellige muligheder her

Forrige artikel

Gary Neville ny Valencia-træner

Næste artikel

Neville og de 27 andre managers

ANNONCE