Keane åbner op for Fergie-forsoning

Roy Keane er klar til at begrave stridsøksen med Sir Alex Ferguson, hvis skotten vel og mærke siger undskyld først.

Efter en årelang krig på ord er Roy Keane indstillet på at slutte fred med Sir Alex Ferguson. 

De to Manchester United-legender har haft et anstrengt forhold til hinanden, siden Ferguson fyrede Keane tilbage i 2005, efter sidstnævnte havde kritiseret sine holdkammerater på MUTV. 

Siden da har de skiftevis langet ud efter hinanden i både medier og selvbiografier. Men nu åbner Keane op for en forsoning. 

– Hvis Ferguson undskylder, vil jeg med glæde komme videre (…) Ferguson talte grimt om mig, efter jeg forlod dem, og jeg mener, han skylder mig en undskyldning, siger Keane til FourFourTwo Magazine.

43-årige Keane udgav for få måneder siden sin anden selvbiografi. Dels for at fortælle sin historie som manager, og dels for at komme med sin version af, hvad der skete på Old Trafford tilbage i 2005.

Men selvom den tidligere irske landsholdsspiller var i United i 12 et halvt år i en af klubbens mest succesfulde perioder, nærede han ingen illusioner, da det nærmede sig enden.

– Det var aldrig meningen, at det skulle slutte på venskabelig vis. Jeg skulle aldrig forlade klubben med champagne og blomster, siger Keane og uddyber.

– Jeg så, hvordan Bryan Robson og Steve Bruce forlod klubben, begge dygtige United-kaptajner, og jeg brød mig ikke om måden, det sluttede på.

“Fuck dem”

Den tidligere United-anfører har siden sin afsked med Old Trafford i grove træk delt United-fans i to lejere; dem, der har sympati for Keane, og dem, der synes, at han bør stikke piben ind.

Hovedpersonen selv er dog bedøvende ligeglad med sit ry i den røde del af Manchester.

– Hvis United-fans siger, at jeg har haft en stor karriere, så er det strålende. Hvis de har lyst til at sige, “hvad sker der med alt det omkring Ferguson?”, så fuck dem, lyder det bramfrit fra Keane.  

Roy Keane er i dag assistenttræner på det irske landshold. 

I slutningen af sidste måned stoppede han som Paul Lamberts højre hånd i Aston Villa. Ifølge engelske tabloidmedier skyldtes det, at Keane var kommet op at skændes med en række spillere i truppen under et træningspas.

Paul Lambert har sidenhen været ude og dementere de rygter.

– Hvis nogen vil vide noget om Roy, så vil jeg servere det for jeg. Der er absolut ingen problemer overhovedet, siger Aston Villas manager ifølge The Herald.

Roy Keane spillede mere end 300 Premier League-kampe for Manchester United.  

Køb Manchester Uniteds trøje hos Unisport.dk her (så støtter du OldTrafford.dk). 

Total
0
Shares
Forrige artikel

Fellaini: Jeg er småtræt

Næste artikel

Medie: Rooney klar til mandag

Relaterede artikler
Total
0
Share