Keane håber at finde nyt job

Roy Keane fungerer pt som assistent for det irske landshold, men håber snart at kunne vinde tilbage som klubtræner.

Forleden kvalificerede det irske landshold sig til sommerens EM-slutrunde i Frankrig, efter en samlet sejr mod Bosnien i de to play-off kampe.

Den irske landstræner Martin O’Neill sagde efterfølgende, at hans beslutning om at ansatte Roy Keane som assistent, var en af de bedste beslutninger han har truffet i lang tid.

Og Uniteds tidligere anfører nyder da også samarbejdet med O’Neill, og tjansen som assistent på landsholdet. Men han håber snart at kunne vende tilbage til klubfodbolden.

– Jeg skal have en snak med Martin i løbet af de kommende uger, han ved at jeg har ambitioner om at komme tilbage til et trænerjob i en klub. Jeg bliver her helt sikkert indtil slutrunden, og så må vi se hvad der sker derefter.

– Martin ved, at jeg har ambitioner om at komme tilbage i ringen, og der har da også være muligheder, men jeg har været fokuseret på denne opgave. Vi må se hvad der dukker op de næste måneder. Men jeg elsker i hvert fald min rolle her med Irland, det er alt hvad jeg håbede på, og jeg har lært en masse af Martin, siger Roy Keane.

Roy Keane har tidligere stået i spidsen for Sunderland og Ipswich, uden dog for alvor at have den store succes som manager. Han har desuden fungeret som assistent for Paul Lambert i Aston Villa i en periode.

Vil du på Old Trafford og opleve The Red Devils? Vi guider dig i de forskellige muligheder her

Bliv klædt på: Køb Manchester Uniteds trøje hos Unisport.dk her (så støtter du OldTrafford.dk). 

GRUPPETUR: Tag med på vores OldTrafford.dk gruppetur for danske United-fans (FÅ PLADSER TILBAGE). Læs mere her

Total
0
Shares
Forrige artikel

Manchester United henter DJ Buffonge

Næste artikel

Young glæder sig til Watford-gensyn

Relaterede artikler
Gå til siden

Stort interview med Cristiano Ronaldo

Cristiano Ronaldo har givet et længere interview, hvor han sætter ord på sin første tid i Manchester United. Se interviewet her.
Total
0
Share