Kroos: Intet nyt om min fremtid

Toni Kroos har endnu ikke besluttet sig for, hvor han skal træde græs efter sommeren.

Spekulationerne om Toni Kroos’ fremtid tager atter til, efter den 24-årige tysker nu selv hælder nyt vand på rygtemøllen. 

For offensivspilleren, hvis kontrakt med FC Bayern udløber efter næste sæson, ved endnu ikke, hvad fremtiden bringer for ham. 

– Der er intet nyt at rapportere. Ud af respekt for tiden op til VM har intet ændret sig overhovedet, siger Kroos ifølge The Express. 

Mens Kroos tøver med at forlænge med de tyske mestre, har hans holdkammerater Philipp Lahm og Thomas Müller begge sat pen på en ny aftale. 

– Hvis der sker noget, vil I alle finde ud af det. Tillykke til Philipp og Thomas for deres beslutning og forlængelser, siger Kroos. 

Toni Kroos fik sammen med Tyskland en flyvende start på VM, da man slog Portugal med 4-0. Kroos lagde op til to af målene. 

Bayern-profilen er længe blevet sat i forbindelse med Manchester United, og klubbens nu tidligere manager David Moyes indrømmede for nylig, at han arbejdede hårdt på at lokke landsholdsspilleren til Old Trafford. 

Ifølge en række engelske medier har Louis van Gaal dog gjort det klart, at han ikke er vild med tanken om Toni Kroos i Manchester United-trøjen. 

Forrige artikel

Sneijder: Svært at sige nej til van Gaal

Næste artikel

Evra hylder fransk holdånd

ANNONCE