Lambert: United har fantastisk mentalitet

Aston Villa-manager Paul Lambert roste United for at have en fantastisk mentalitet, samtidig med han roste sine egne tropper.

Efter de første ti minutter af dagens opgør, lugtede det af at Aston Villa kunne løbe ind i en alvor afklapsning. United var i festhumør og spillede sprudlende angrebsfodbold, og skabte massevis af chancer. Men Villa holdt stand, og kunne rejse hjem med et acceptabelt 3-0-nederlag.

– Jeg vidste det ville blive vældig svært her, men vi holdt hovedet højt og lod os ikke falde sammen som tidligere på sæsonen på Stamford Bridge. Jeg er stolt af mine drenge, som blev ved med at kæmpe mod det bedste hold i landet.

– Du vil altid gøre det godt på Old Trafford, men skal også passe på dig selv her. Efter den start vi fik, var det vigtigt ikke at åbne helt op i forsvaret. Gutterne kæmpede videre på fornem vis, og det er på mandag mod Sunderland det virkelig gælder for os.

Lambert roste til sidst United, som han mener er den helt rette vinder af mesterskabet.

– Tillykke til Manchester United. De har arbejdet virkelig hårdt for hinanden, de har en speciel vindermentalitet, og det er altid det bedste hold der ender med at vinde ligaen, sagde Lambert efter kampen.

Forrige artikel

Evra joker med Suarez-bid

Næste artikel

Mesterskabet fejres på Twitter

ANNONCE