Lampard: Fortjente ikke at tabe med fire mål

Modstanderholdets træner, Frank Lampard, var utilfreds med sit holds antal af fejl efter Chelseas 4-0-nederlag til Manchester United i dagens Premier League-opgør.

Frank Lampard fik i dag sin officielle debut som Chelsea-manager. Det bliver dog ikke en af de dage, han vil tænke tilbage på med gode følelser. Hans hold tabte nemlig med hele 4-0 til Ole Gunnar Solskjær og co. 

Efter dagens opgør havde Lampard et par kommentarer til sit holds præstation. Den tidligere topspiller lagde vægt på, at Chelsea-holdet begik alt for mange fejl.

– De fire mål, der blev scoret, blev skabt af fire fejl. Vi er nødt til at være kritiske over for os selv. Vi var kontrollerende i den første halve time, men efterfølgende traf vi nogle dårlige beslutninger. Jeg synes, at vi skulle have ført ved pausen.

Derudover mente Lampard, at Chelseas store nederlag ikke var retvisende for sit holds præstation.

– Vi har i dag fået en lærestreg. Man kan ikke lave sådan nogle fejl på dette niveau. Men hvis man ser på kampen, var det altså ikke en 4-0-kamp, ønskede Lampard at slå fast.

United kom foran 1-0 i første halvleg på mål af Marcus Rashford efter en periode, hvor Chelsea ellers havde domineret kampen. Venstrebacken, Emerson, havde eksempelvis et skud på trekantssammenfoldningen i en periode, hvor udeholdet sad på spillet. 

Se alle rejsetilbud til den nye sæson her
Priser fra kun 2.445,- inkl. fly, kamp og hotel.

📝 VIND MANCHESTER UNITEDS HJEMMETRØJE: Kom med din mening på OldTrafford.dk

➡ ️ Opret din profil her og kommenter artiklen nedenunder.
Læs mere om konkurrencen her

Forrige artikel

Solskjær: Anden halvleg var outstanding

Næste artikel

Highlights: Se målene fra Uniteds fantastiske sæsonstart

ANNONCE