Laudrup: Fantastisk at vinde på Old Trafford

Det var naturligvis en meget glad Michael Laudrup, der mødte pressen efter Swanseas sejr i går aftes på Old Trafford.

For første gang nogensinde vandt Swansea i går over United på Old Trafford. Det skete da waliserne sendte Moyes og co ud af FA Cuppens 3.runde med en sejr på 1-2. Det var derfor en glad Laudrup der snakkede med pressen efter kampen.

Mærk suset på Old Trafford: Se de bedste rejsetilbud her

– Det er en stor dag for fansene og for spillerne. For mig er det en kamp vi vandt og en kamp hvor vi igen viste selvtillid. Vi havde brug for en sejr, og den kom i sidste minut, sagde Laudrup.

Old Trafford har i denne sæson ikke været det fort det tidligere var. Hele fem gange har United nu tabt hjemme i denne sæson, og modstanderne er efterhånden begyndt at tro på at kunne rejse fra Manchester med tre point. Men Laudrup mener stadig, at Old Trafford er et skræmmende sted at spille.

– Grunden il at stadions som Old Trafford, Camp Nou og Bernabeu er legendariske, er grundet klubbernes historie, ikke på grund af hvad der er sket i år eller de sidste par år. Det er altid specielt at være på Old Trafford, og hvem ved, det kan være Swansea ikke vinder her igen de næste 15 år.

– Spiller man ude mod hold som United og Chelsea, vinder man måske kun en eller to kampe ud af ti opgør. Selv om der er sket lidt på Old Trafford i det sidste års tid, betyder det ikke at historien er væk, det er stadig et helt specielt sted at spille, sagde Laudrup efter kampen.

📝 VIND MANCHESTER UNITEDS HJEMMETRØJE: Kom med din mening på OldTrafford.dk

➡ ️ Opret din profil her og kommenter artiklen nedenunder.
Læs mere om konkurrencen her

Forrige artikel

Tidligere United-talenter tæt på Cardiff

Næste artikel

Moyes nærer ingen transfer-illusioner

ANNONCE