Leicester for stor en mundfuld for reservespækket United-hold

United taber 2-1 på eget græs til Leicester, og mesterskabet er nu endegyldigt Manchester Citys.

Med ti ændringer i opstillingen, som i weekenden slog Aston Villa, samt to Premier League debutanter på banen, var der lagt op til en interessant kamp, da De Røde Djævle tog imod Leicester på Old Trafford i aften.

På trods af en lidt nervøs start fra United, var holdene niveaumæssigt på bølgelængde i første halvleg. Leicester fik dog slået først til på en fantastisk helflugter af unge Luke Thomas, som efterlod David De Gea uden chance i buret.

Det tog dog ikke United-reserverne længe at finde det udlignende mål. Det var dog Mason Greenwood, som var eneste genvalg i startopstillingen, som fik nettet til at blafre bag Kasper Schmeichel, da han sparkede 1-1 målet i kassen på klassisk Greenwood’sk vis efter et fint oplæg af PL-debuterende Amad.

Anden halvleg var af en helt anden skuffe. Leicester satte sig på kampen, og havde i store dele af halvlegen United presset langt ned på egen banehalvdel. Og efter 66 minutter betalte dominansen sig, da Soyuncu kom først på et Albrighton hjørnespark og stangede Leicester i front til slutresultatet 1-2.

Med nederlaget kan United nu definitivt ikke hente Manchester City i mesterskabskampen, og pokalen ender altså i den blå del af Manchester i denne sæson.

Køb den nye Manchester United trøje her via Unisport.dk så støtter du OldTrafford.dk.

Startopstilling: Ti ændringer og to PL-debutanter

Karakterbogen: Matic bedste mand blandt svingende præstationer