Lindelof: »Det er altid dejligt at score et sent mål«

Manchester United fik et sent mål og derfor også sejren onsdag aften, da klubben mødte Nottingham Forest i FA Cuppen

Det var en glad svensker, som gav interview efter kampen mod Nottingham Forest, hvor Manchester United trak det længste strå, og vi avancerede derfor i FA Cuppen.

– Vi er meget glade. Vi vidste, at det ville blive en svær kamp. Det er altid dejligt at score et sent mål og gå videre til næste runde, siger Victor Lindelöf

Victor Lindelöf kommenterede også på Casemiros sene scoring, der gjorde ham til matchvinder og sendte os videre til kvartfinalen, hvor vi møder Liverpool.

– Casemiro er meget god til timing. Han er en intelligent spiller. Han har gjort det et par gange i sin karriere. Det var en perfekt bold fra Bruno Fernandes og en perfekt udførelse fra Casemiro, siger Lindelöf

Næste kamp er et rivalopgør mod Manchester City i Premier League, og det er det, Victor Lindelöf fokuserer på nu, selvom klubben kun er en enkelt sejr i turneringen fra at skulle spille på Wembley.

– Vi har nogle gode kampe foran os. Vi skal fokusere på en kamp ad gangen, afslutter svenskeren, som i dag fik lov at spille i det centrale forsvar, frem for venstre backen, hvor han er blevet brugt på det seneste.

Forrige artikel

Afstemning: Hvem var kampens spiller mod Forest?

Næste artikel

Ten Hag: »Vi skal videre«

ANNONCE