Maguire: Vi mistede tempo og aggresivitet

Manchester United-kaptajnen, Harry Maguire, er ikke tilfreds med den indsats, som de Røde Djælve lagde for dagen i størstedelen af aftenens uafgjorte opgør mod West Ham.

Manchester United forspildte en stor mulighed for at tage et måske afgørende skridt mod kvalifikation til næste sæsons Champions League, da De Røde Djævle måtte nøjes med 1-1 i hjemmekampen mod West Ham.

Efterfølgende var det ikke en synderligt tilfreds United-kaptajn, der udtalte sig til klubbens egen hjemmeside.

– Vi er skuffet. Det var en vigtig kamp, som vi gerne ville have vundet. Vi ville score, som vi har gjort i overflod på det seneste. Vi startede godt, i et højt tempo og i førersæddet, men vi skulle have bragt os foran. Så kom det skuffende øjeblik lige før pausen, men vi reagerede godt og Mason Greenwood scorede et flot mål, siger Harry Maguire.

– Så ville vi presse på og kontrollere kampen, men det lykkedes ikke. Vi mistede tempo, intensitet og aggresivitet og vi smed alt for mange bolde væk. 

Det ene point betyder, at United overhaler Leiceister, inden de to mandskaber mødes på søndag i en afgørende duel på King Power Stadium, som Maguire selv har haft som hjemmebane i et par sæsoner før skifte til Old Trafford.

– Vi er stadig i en god position i tabellen, men vi er skuffede over ikke at vinde kampen. Nu har vi tre dage til at forberede os, hvilket er lidt mere, end vi har været vant til på det seneste.

– Men vi skal nok være klar til på søndag. Leicester har haft en god sæson, og det bliver en kæmpe kamp for begge hold. Men vi skal spille i et højere tempo, som vi gjorde i de første 30 minutter af aftenens kamp. 

Manchester United kan nøjes med endnu et remis på søndag, så er pladsen i top fire sikret.

Køb Manchester United merchandise via Unisport.dk så støtter du OldTrafford.dk.

 

Bliv klædt på: Køb Manchester Uniteds trøje hos Unisport.dk her (så støtter du OldTrafford.dk). 

GRUPPETUR: Tag med på vores OldTrafford.dk gruppetur for danske United-fans. Læs mere her

Total
0
Shares
Forrige artikel

Højdepunkter: Skuffende remis mod The Hammers

Næste artikel

Moyes: Et dejligt point

Relaterede artikler
Total
0
Share