Manden der fandt Zaha: Udleje en god idé

I ugerne op til Wilfried Zahas Old Trafford-debut, er rygterne om et muligt udleje blusset op. Det er ikke så dårlig en idé, mener tidligere talentspejder.

Spekulationerne om Wilfried Zaha har været store på det seneste. Det er ikke blevet til meget fodbold, hvorfor David Moyes har luftet tanken om at udleje kantspilleren til januar.

Dave Webb, der i sin tid opdagede en 13-årig Zaha spille i Sydlondons parker, er klar i mæglet. Han er ikke i tvivl om, at han nok skal blive en succes for United, da han har den rette indstilling.

– Han er realistisk og ved, han er i en storklub, hvor han er nødt til at kæmpe for sin plads, har Webb således udtalt til BBC Sports.

Sidste års spiller hos Crystal Palace, har ud over gårsdagens kamp mod Norwich kun fået spilletid i Community Shield-sejren over Wigan. Derfor mener Webb, at en udlejning er Zahas bedste mulighed.

– Det ville gavne ham at spille mere førsteholdsfodbold og en udlejning ville hjælpe på hans udvikling.

Newcastle ideelt

Blandt andet er Newcastle nævnt som en mulig destination. Webb, der har fulgt Zahas udvikling tæt henover de senere år, mener, det ville være et godt match, med udgangspunkt i Zahas forcer som traditionel kantspiller.

– Han har brug for at komme til et fodboldhold, der sætter kantspillerne i scene. Newcastle har en god spillestil og Alan Pardew er en meget dygtig manager, der spiller med fart og power, hvilket ville gavne Wilf.

Næste mulighed for, at Zaha kan vise sig frem for Uniteds fans, bliver på lørdag, når United gæster Fulham på Craven Cottage.

Forrige artikel

Becks afviser Fergie-fejde

Næste artikel

Young håber på mere spilletid

ANNONCE