Martial drømmer om flere trofæer

Anthony Martial drømmer om trofæer og personlig succes i denne sæson.

Han startede fantastisk i Manchester United, men faldt igennem i den svære anden sæson, hvor han til tider lignede en spiller, der var blottet for selvtillid. I denne sæson startede Anthony Martial igen stærkt, og nu vil han gøre alt for at hjælpe holdet endnu mere i denne sæson. 

– Som hold har vi faktisk ikke drøftet, hvilke overordnede mål vi har, men det er klart, at vi altid skal vinde de turneringer, vi deltager i. Det forsøgte vi også sidste år, og på den konto er der ikke meget ændret i denne sæson, siger Martial til Inside United. 

– Personligt ønsker jeg selvfølgelig også succes og titler. Jeg ønsker at være med i så mange kampe som muligt, og jeg har altid bare gerne ville spille fodbold. Jeg har nogle personlige mål angående kampe og mål, men dem holder jeg for mig selv. 

At vinde Premier League er altid en stor udfordring, og med de mange penge brugt blandt klubberne i dette transfervindue, bliver konkurrencen endnu større. Martial byder udfordringerne velkomne. 

– Alle klubberne i Premier League har forstærket sig, så det skal nok blive endnu mere seværdigt i år. Vi har også Champions League, hvor man altid ønsker at gøre det godt. Jeg føler, at alt er muligt i denne sæson. 

Anthony Martial starter måske på banen i lørdagens udekamp mod Swansea. Han gjorde sig i hvert fald positivt bemærket i kampen mod West Ham, hvor han kun skulle bruge otte minutter på at score et mål og assistere yderligere et.

Bliv klædt på: Køb Manchester Uniteds trøje hos Unisport.dk her (så støtter du OldTrafford.dk). 

GRUPPETUR: Tag med på vores OldTrafford.dk gruppetur for danske United-fans (FÅ PLADSER TILBAGE). Læs mere her

Total
0
Shares
Forrige artikel

BBC: City interesseret i Evans

Næste artikel

Times: United forlænger med Shaw

Relaterede artikler
Gå til siden

Stort interview med Cristiano Ronaldo

Cristiano Ronaldo har givet et længere interview, hvor han sætter ord på sin første tid i Manchester United. Se interviewet her.
Total
0
Share