McGuinness roser ung hollænder

U18-cheftræner Paul McGuinness er glad for at have fået Timothy Fosu-Mensah ind på holdet, men mener stadig den unge hollænder har noget at lære.

Timothy Fosu-Mensah blev i efteråret hentet til United fra den hollandske storklub Ajax, hvor han blev regnet for at være et af de største hollandske talenter. 17-årige Fosu-Mensah har indtil videre spillet for Uniteds u18-hold, hvor han har vist gode takter.

– Fysisk er han foran de fleste andre på dette niveau, og han er vældig dynamisk og eksplosiv. Det betyder meget for os at have en sådan spiller til rådighed, siger McGuinness til manutd.com.

Paul McGuinness er specielt tilfreds med hollænderens evne til at erobre bolden tilbage og den defensive del af spillet, men mener der fortsat er masser at lære for Fosu-Mensah.

– Han har givet os noget defensiv stabilitet, da han er dygtig til at erobre bolden tilbage og selv gå med frem i omstillinger. Han har gjort det godt, men der er meget mere i ham. Vi skal arbejde med ham på nogle områder, og når han på et tidspunkt er helt med på kulturen og træningen her i United, så bliver han et fantastisk talent, lyder det fra McGuinness.

Fosu-Mensah har oftest været anvendt på den defensive del af midtbanen, men har også enkelte gange spillet i det centrale forsvar. Og i følge Paul McGuinness er det for tidligt at vurdere hvor Fosu-Mensah ender med at spille i fremtiden.

– Vi må se, men uanset hvad skader det ikke at han spiller på midtbanen. Det giver ham chancen for at udvikle dele af hans spil, hvilket også vil gavne ham såfremt han ender med at blive forsvarsspiller, siger McGuinness.

Forrige artikel

Pearson forlænger udlån

Næste artikel

Drop Welbeck-hetzen!

ANNONCE