Medie: Griezmann underskriver ny kontrakt

BBC og Sky Italia melder mandag aften, at Antoine Griezmann har underskrevet en ny kontrakt, der binder ham til Atletico Madrid til 2022.

Antoine Griezmann har flere gange været ude at slå fast, at han bliver hos Atletico Madrid, og altså ikke skifter til Manchester United i denne sæson.

Mange havde nok håbet på, at franskmanden ville skifte til klubben næste sommer, men nu tyder noget på, at Griezmann bliver i den spanske klub.

Simon Stone fra BBC og Fabrizio Romano fra Sky Italia skriver, at Griezmann har forlænget sin nuværende kontrakt med Atletico Madrid til 2022. En aftale der vil hæve hans frikøbsklausl markant.

Det lader derfor til, at Griezmann har erklæret sin fremtid til Atletico Madrid og næppe skifter til United – heller ikke næste sæson.

Opdatering: Antonio Ruiz anses for at være en meget troværdig spansk journalist. Det var ham, der tidligere meldte, at Griezmann havde bedt om at blive solgt kort inden Atletico Madrid fik deres transferban. Han skriver, at planen er, at Griezmann skifter til United næste år. Lønnen hæves i den nye kontrakt, men frikøbsklausulen vil fortsat være 85 mio. pund

Savner du fornuftig diskussion og snak om Manchester United?

Opret dig gratis på debat.oldtrafford.dk

Bliv klædt på: Køb Manchester Uniteds trøje hos Unisport.dk her (så støtter du OldTrafford.dk). 

GRUPPETUR: Tag med på vores OldTrafford.dk gruppetur for danske United-fans. Læs mere her

Total
0
Shares
Forrige artikel

- United har budt på Morata

Næste artikel

United starter hjemme mod West Ham

Relaterede artikler
Total
0
Share