Memphis ser op til Ryan Giggs

Memphis Depay fremhæver sin mentor Ryan Giggs, som en nøglefaktor i sin fortsatte udvikling.

22-årige Memphis Depay har udpeget assistenttræneren Ryan Giggs, som nøglefaktor i sin udvikling. Memphis kalder ham for inspirerende.

Memphis Depay er den seneste spiller, til at udfylde tomrummet efter den assisterende træner Ryan Giggs, som blev pensioneret tilbage i 2014.

Som med så mange andre unge ankomster, til Premier League, har Memphis kæmpet ihærdigt for, at kopiere sin sensationelle form, som var med til at sikre ham en stor sum penge, for skiftet til Old Trafford fra PSV Eindhoven sidste sommer.

Til et pressemøde ved hans sponsor Under Armour, havde Memphis store roser til sin assistenttræner:

– Ryan Giggs er en legende. Han taler meget med mig og giver mig råd, til at forbedre mig. Han har allerede oplevet alt, så han hjælper mig med alle slags ting. Han arbejder meget med mig, udtaler Memphis Depay og fortsætter:

– At arbejde sammen med Giggs, gør mig endnu mere sulten på træningsbanen, det giver mig lyst til at prøve nye ting. 

Som kritikere har været ude efter, så mangler Memphis stadig sit store gennembrud i den røde trøje. Memphis tror på gennembruddet og mener at samarbejdet med Ryan Giggs er yderst inspirerende og tilføjer:

– Jeg spørger ham til råds, fordi han har været der, hvor jeg er i dag. Han forstår at læse omstændighederne og hvordan man håndterer problemerne. Det er virkelig interessant og på samme tid, nyttigt. 

Overvejer du at rejse til Old Trafford? Vi guider dig på vej her

Tjek de gode tilbud på Manchester United-trøjer her

 

Forrige artikel

LvG: Spillerne skal være liderlige

Næste artikel

Jose Mourinho: Kender intet til United job

ANNONCE