MK Dons: Det bliver ikke større

Det bliver simpelthen ikke større end at spille mod Manchester United. Det fortæller MK Dons’s bestyrelsesformand forud for aftens Capital One Cup-opgør.

Da League One-mandskabet MK Dons blev trukket op af hatten som Manchester Uniteds modstander i Capital One Cup, var der nok ikke – med al respekt for MK Dons – mange United-fans, der fik pulsen op. Sådan er det dog ikke for aftenens modstander. For dem bliver det bare ikke større end at spille mod Manchester United, fortæller klubbens bestyrelsesformand.

– Vi er enormt spændte. Der findes bare ikke større kampe for os. Det er en drøm, der går i opfyldelse. Manchester United er en af de største klubber i verden, og de kommer her til Stadiummk, siger bestyrelsesformand Pete Winkelman til klubbens hjemmeside.

Kampen skal spilles på stadiummk, der har plads til flere end 30.000 tilskuere. Til aftenens kamp er der fuldstændig udsolgt.

– Jeg var forbløffet over efterspørgslen og køerne efter billetter. Jeg har aldrig set noget lignende, fortæller Pete Winkelman.

Kampen fløjtes igang kl. 21 og vises på dansk tv på 6’eren.

Forrige artikel

Neville: Di María den rette mand for United

Næste artikel

Di Maria er til lægetjek

ANNONCE