Mounts første ord som United-spiller: Klubben har taget store skridt under Erik ten Hag

Mason Mount fortæller i forbindelse med sit skifte til Old Trafford, at Manchester United har rykket sig gevaldigt under Erik ten Hag, og at netop Erik ten Hag har spillet en stor rolle i Mounts tilvalg af United.

Manchester United kunne onsdag formiddag offentliggøre tilgangen af Mason Mount. Den engelske landsholdsspiller har skrevet under på en kontrakt med De Røde Djævle indtil sommeren 2028.

Erik ten Hag har spillet en afgørende rolle i Mounts tilvalg af United. Det fortæller den 24-årige midtbanespiller til Manchester Uniteds hjemmeside.

– Alle kan se, at klubben har taget store skridt fremad under Erik ten Hags ledelse. Efter at have mødt træneren og diskuteret hans planer, kunne jeg ikke være mere spændt på de kommende sæsoner, og jeg er klar til det forventede hårde arbejde her, lyder det fra ham.

Mason Mount har fået størstedelen af sin fodboldopdragelse i Chelsea. Han startede allerede i klubben som seks-årig, og han har kæmpet sig hele vejen op gennem klubbens akademi til førsteholdet. Her er det blevet 195 kampe for “The Blues”.

Derfor er afskeden med Chelsea også svær, men Uniteds nye nr. 7. er ikke i tvivl om, at skiftet er det helt rigtige for ham.

– Det er aldrig nemt at forlade klubben, hvor man er vokset op, men Manchester United er en ny spændende udfordring til den næste fase af min karriere. Efter at have konkurreret mod dem ved jeg, hvor stærkt et hold, jeg bliver en del af. Jeg kan ikke vente med at være en del af denne gruppes ambition om at vinde store trofæer, udtaler Mount.

Den engelske landsholdspiller vandt Champions League med Chelsea i 2021, og sejrens sødme har han langt fra glemt. Ambitionen er derfor klar. Mason Mount skal vinde trofæer i Manchester United.

– Jeg er utroligt ambitiøs. Jeg ved, hvor fantastisk det føles at vinde store trofæer, og hvad der kræves for at opnå det. Jeg vil give alt for at opleve det igen hos Manchester United, fortæller han.

 

Forrige artikel

Guardian: Sheikh Jassim usikker på Glazer

Næste artikel

Så skete der noget: United har budt på Onana

ANNONCE