Mourinho når til enighed med spanske skattemyndigheder om straf

José Mourinho er, ifølge den spanske avis El Mundo, nået til enighed med de spanske skattemyndigheder om en straf for de anklager, som den spanske stat rettede imod Mourinho for formodet skattesvindel tilbage i 2011 og 2012. Straffen lyder eftersigende på knap 2 mio pund samt to fængselsdomme af hver 6 måneders varighed. Den portugisiske manager ser dog ud til at undgå at afsone tid i fængsel, da spansk lovgivning dikterer at fængselsdomme på under 2 år kan afsones på prøveløsladelse.

José Mourinho er ikke alene om at være blevet retsforfulgt for skattesnyd af de spanske myndigheder. Landets stat har de seneste par år rettet massiv opmærksomhed mod fusk med skattekronerne, hvor de bevidst er gået efter højt profillerede personer. Cristiano Ronaldo, Lionel Messi, Alexis Sanchez og Javier Masherano er eksempler på folk inden for fodboldverdenen som også er blevet fundet skyldige i lignende forseelser. 

Hverken Manchester United eller talsmænd fra retsvæsenet i Spanien har endnu udtalt sig om sagen. 

 

Har du læst vores tips til køb af kampbilletter til Old Trafford? Læs dem her

Køb Manchester Uniteds trøje hos Unisport.dk her (så støtter du OldTrafford.dk). 

Total
0
Shares
Forrige artikel

Fellaini: Intet afgjort endnu

Næste artikel

Fem ting, vi lærte af Burnley-kampen

Relaterede artikler
Bruno Fernandes mod Villa
Gå til siden

Bruno: Vores præstation var bedre end resultatet

Selvom Bruno Fernandes strålede med to scoringer på Villa Park, lykkedes det alligevel kun United at sikre ét point i Premier League mod Aston Villa lørdag aften. Portugiseren mener, at holdets præstation var bedre end resultatet antyder.
Total
0
Share