Mourinho opfordrer sine spillere til at angribe

Det ser ikke altid sådan ud, men José Mourinho fortæller, at han før hver kamp opfordrer sine spillere til at angribe på hjemmebanen.

I lørdags lykkedes det nok en gang for Manchester United at forlade Old Trafford uden at have scoret. Og det fortsætter en helt horribel statistik, der viser, at United i fire ud af ni hjemmekampe i denne sæson ikke har scoret.  

José Mourinho forklarer, at han sætter sit hold op til angribe fra start, selvom det nogle gange kan se anderledes ud.

– Jeg vil have holdet til at angribe fra start, og det er frustrerende, når det ikke sker. Selvom jeg godt ved, at fans og jer medier tror, jeg siger noget andet til holdet, så er det ikke tilfældet, siger han ifølge The Guardian.

 Tirsdag aften møder holdet Young Boys, og José Mourinho opfordrer sine spillere til at blive hjemme, hvis ikke de kan håndtere det pres, der er på Old Traffod.

– Jeg nægter at sige, at jeg hellere vil spille ude end hjemme. Det, mener jeg, vil være respektløst over for stadion og fans. Hvis man føler et pres, så skal man blive hjemme og se kampen på TV.

På nuværende tidspunkt har holdet et snit på 1,3 mål per hjemmebane-kamp. Det er tæt på at være det halve af, hvad det var i den sidste sæson under Sir Alex Ferguson.

Romelu Lukaku og Marcus Rashford har endnu ikke formået at score på Old Trafford denne sæson, Alexis har kun scoret på hjemmebanen tre gange siden sit skifte i januar, og før sit mål mod Newcastle for et par måneder siden, havde Anthony Martial ikke scoret foran eget publikum siden januar.

ÅRETS STORE FEST FOR UNITED-FANS: PETE BOYLE PÅ DEN GLADE GRIS 1. DECEMBER

Køb billet her – Kun 100 kr – Inklusiv fri fadøl og jubilæumsmagasin

Forrige artikel

Forsalget er startet: Køb OT.dk's nye magasin

Næste artikel

Pogba og Lukaku bænket mod Young Boys

ANNONCE