Mourinho: Svært med kort pre-season

Grundet sommerens Copa America & EM-slutrunde, vil Jose Mourinho ikke få en fuld pre-season inden sæsonstart.

Jose Mourinho vil formentlig være tvunget til at undvære 14 spillere i sommerens første træningskamp, når United 16.juli gæster DW Stadium for at spille mod Wigan fra the Championship.

En række spillere har i løbet af sommeren været optaget af Copa America i Sydamerika eller EM-slutrunden i Frankrig. Morgan Schneiderlin og Anthony Martial er fortsat med i turneringen, og kan søndag vinde EM hvis det bliver til sejr mod Portugal i finalen.

Men det er en del af gamet forklarer Mourinho, der naturligvis gerne ville have haft mere tid med hele truppen. Men portugiseren er sikker på hans tanker om hvordan sejrene skal komme i hus, nok skal nå at komme igennem til spillerne.

– Virkeligheden er, at vi må forkorte processen lidt. Selve processen vil selvfølgelig tage uger, måneder og år, for man kan altid forbedre sig. I disse uger inden sæsonstart vil jeg give spillerne de principper vi skal arbejde med.

– Og mine principper er ganske simple, så spillerne vil ikke opleve noget drama hvor de skal forsøge at forstå en masse ting som jeg vil have dem til, siger Jose Mourinho i følge Manchester Evening News.

Pre-season kommer blot en måneds tid efter Jose Mourinho blev ansat som ny manager i United, og den nye chef forklarer hvordan der lang tid inden er lagt planer for opstarten.

– Lad mig give dig et eksempel. Jeg er ikke manager i Chelsea, men jeg har på mange områder været med til at planlægge Chelsea pre-season. Det gjorde jeg for ti måneder siden. 

– Klubberne har deres kommercielle del med og ønsker at have fokus på marketing-delen med i det hele. Når en ny manager kommer ind i maj, er det svært at ændre så meget i løbet af juni, men det ved vi og det er en del af gamet, lyder det fra Mourinho.

SALGET ER STARTET! Vil du opleve Anthony Martial, Wayne Rooney og de andre stjerner? Få hjælp til den ultimative rejse her

Bliv klar til den nye sæson – Få Uniteds kampe direkte ind i din kalender her

Forrige artikel

Victor Valdes skifter til Middlesbrough

Næste artikel

- Vi har ikke fået bud fra United

ANNONCE