Mourinho tilfreds med lodtrækningen

Jose Mourinho er ganske godt tilfreds, med at United skal op mod franske St Etienne i Europa League.

Efter en svingende start, gik United alligevel sikkert videre fra Europa League, og var i dag med i bowlen da der blev trukket lod til knock-out-kampene til foråret. Her blev United matchet med franske St Etienne, hvilket manager Jose Mourinho var godt tilfreds med.

– Det er en kort flyvetur, hvilket er skønt efter vores lange ture til Ukraine og Istanbul. Februar er en travl måned for os med mange kampe, så det er fint med en kort tur.

– Det er en fransk klub med kvalitet. De har masser af traditioner og historie, på trods af en række år uden titler. Michel Platini spillede der, før han drog til Italien, så dengang dominerede de i Frankrig, lød det fra Jose Mourinho efter lodtrækningen i følge manutd.com.

Som lidt ekstra krydderi, vil kampen blive et opgør mellem brødrene Pogba. Paul Pogba er i United, mens brormand Florentin Pogba er forsvarsspiller hos St Etienne. Og Mourinho jokede da også med, at han måske ville høre Paul Pogba om, hvordan man bedst knækker brormand og holkammeraterne i St Etienne.

– Han kender sin bror bedre end nogen anden. Så på det individuelle plan kan han naturligvis give os en analyse af Florentin. Men ellers følger vi den samme proces som altid. Vores analysefolk udfører et fremragende stykke arbejde, sagde Mourinho.

Første kamp spilles torsdag den 16.februar på Old Trafford, mens returkampen i Frankrig spilles onsdag den 22.februar.

Køb Manchester Uniteds nye trøjer her

Rejseguide: Få hjælp til at rejse til Old Trafford her

📝 VIND MANCHESTER UNITEDS HJEMMETRØJE: Kom med din mening på OldTrafford.dk

➡ ️ Opret din profil her og kommenter artiklen nedenunder.
Læs mere om konkurrencen her

Forrige artikel

Udekamp mod St Etienne rykkes til onsdag

Næste artikel

Klopp revser Neville-brødrene

ANNONCE