Mourinho vil kun rotere en smule i julen

De kommende par uger bliver intense for spillerne i Premier League, men Jose Mourinho regner ikke med at ville rotere alt for meget på holdet.

15 point. Det er hvad der er på spil i de kommende par uger, når spillerne i Premier League tager hul på det travle og hårde juleprogram. United starter i aften mod Crystal Palace, og slutter af med en tur til West Ham i starten af det nye år.

Men på trods af masser af kampe på kort tid, regner Jose Mourinho ikke med, at han skal ud og rotere alt for meget på holdet i den kommende tid.

– Jeg tror, at det at rotere rundt på hele strukturen på holdet, er for stor en risiko og giver ingen mening. Men lidt vil jeg. Men man er nødt til at have en rygrad på holdet og en struktur, ellers giver det ikke mening. Men jeg vil rotere lidt, nogle af brikkerne vil blive blandt lidt rundt, siger Mourinho til MUTV.

I aften gæster United Selhurst Park, hvor hjemmeholdet fra Crystal Palace tager i mod. Alan Pardews og co har ikke fået den bedste start på sæsonen, men Mourinho forventer alligevel en hård kamp, mod et godt hold. Ikke mindst grundet deres stærke hjemmebane.

– Jeg tror ikke de kommer i nedrykningsfare, det synes jeg, at de er for gode til. I slutningen af sæsonen tror jeg de vil være i god afstand til stregen. De har en god manager, gode spillere, de køber fornuftigt ind, de har et godt stadion med nogle fænomenale fans og en god opbakning. Det er et godt hold, så det bliver en svær kamp for os i aften, siger Mourinho til MUTV.

Køb Manchester Uniteds nye trøjer her

Rejseguide: Få hjælp til at rejse til Old Trafford her

Bliv klædt på: Køb Manchester Uniteds trøje hos Unisport.dk her (så støtter du OldTrafford.dk). 

GRUPPETUR: Tag med på vores OldTrafford.dk gruppetur for danske United-fans. Læs mere her

Total
0
Shares
Forrige artikel

- Shaw skal forbedre sig

Næste artikel

Everton ude efter Morgan Schneiderlin

Relaterede artikler
Total
0
Share