Moyes: Resultaterne skal nok komme

David Moyes lader sig ikke kue af sin alt andet end optimale start i Uniteds managersæde.

David Moyes har ikke haft heldet med sig, siden han 1. juli overtog managersædet i Manchester United. Hverken på transfermarkedet eller på grønsværen har det kørt i olie for skotten.

Med weekendens nederlag til West Bromwich, det tredje i seks ligakampe, er presset på Moyes enormt forud for onsdagens Champions League-opgør mod Shakhtar Donetsk. Moyes bevarer dog roen.

– Jeg har stået i lignende situationer i både Everton og Preston. Du skal bare køre videre og sørge for at gøre det rigtige. Jeg vil blive ved med at gøre tingene, som jeg altid har gjort, så skal resultaterne nok komme. Det er jeg ikke det fjerneste i tvivl om, sagde Moyes på dagens pressemøde.

– Sådan er spillereglerne i Manchester United, der er fokus på alt, hvad der sker i klubben. United er et emne for fans verden rundt. Derfor er det også så stor en ære for mig at være manager i netop denne klub. Selv her i Donetsk var fansene mødt talstærkt frem for at tage imod os i lufthavnen, det er fantastisk at opleve.

Moyes vandt sin første europæiske kamp i spidsen for United, da det blev 4-2 over Bayer Leverkusen i den første Champions League-gruppekamp for to uger siden.

Forrige artikel

Larnell Cole drager på udlån

Næste artikel

Moyes venter med van Persie-valg

ANNONCE