Nedtakt: Tre ting vi lærte af comebacket mod Aston Villa

Det var et vaskeægte comeback, der tirsdag aften udspillede sig på Old Trafford. Først var United godt og grundigt nede i sækken, før de røde djævle ville lege med. Herefter kom Ten Hags tropper bedre med i spillet, og efter to scoringer af Garnacho i anden halvleg, så kunne Rasmus Højlund blive matchvinder og samtidig score sit første Premier League-mål for klubben. En perfekt julegave.

Vi kan ikke spille to gode halvlege

Kampen i går vidner om én ting. Manchester United kan ikke spille to gode halvlege. I første halvleg formåede Aston Villa at score på to dødbolde, som vi simpelthen er nødt til at gøre mere ved. Det er dog historien om United i indeværende sæson. Der bliver ikke gjort nok, og at være bagud 0-2 hjemme på Old Trafford er efterhånden ved at være hverdagskost.

Til trods for dette, så spiller Ten Hags-mandskab en forrygende anden halvleg, hvor de tre forreste ofte bliver farlige. Det har de Bruno Fernandes og Christian Eriksen at takke for. De to midtbanespillere leverede mange flotte dybde bolde, som kastede mange fine chancer af sig.

Måltørken er ej længere

Endelig. United fik igen netmaskerne til at blafre, da Alejandro Garnacho fik sat bolden ind efter 419 minutters fodbold, eller lige knap syv timer. Sidste gang United fik scoret var det Scott McTominay hjemme mod Chelsea, da United vandt 2-1.

Vi fandt ud af, at United stadig kan score. I alt for lang tid har Uniteds spil været skræmmende ufarligt. Rent offensivt er der ikke meget, som har fungeret.

Uniteds unge argentinske talent, Alejandro Garnacho, leverede en fremragende præstation og viste prøvelser på, hvor utroligt meget potentiale han har. At score to mål mod Premier Leagues aktuelle tredjeplads er ikke at pege fingre af.

Rasmus Højlund er kommet fra land i Premier League

Nok den største historie fra i går med danske briller og klaphat på. Rasmus Højlund fik langt om længe sin første Premier League-scoring, da han klappede bold i kassen til 3-2.

Og hvor har vi manglet det. Højlund gjorde ikke meget væsen af sig i kampen udover hans scoring, men historien med Højlund har hele tiden været, at han bare arbejder stenhårdt for holdet.

Det var derfor en kæmpe forløsning for Uniteds unge angribertalent, endelig at få scoret i Premier League. Vi kan kun håbe, at det bliver det første af mange i denne sæson.

Du kan se eller gense Højlunds mål og de fantastiske jubelscener her!

 

 

Forrige artikel

Garnacho: En af de bedste dage i mit liv

Næste artikel

Kom om bag personen Sir Dave Brailsford, og bliv klogere på Ratcliffes højre hånd

ANNONCE