Nedtrykt Rooney: En trist dag

Wayne Rooney var enormt skuffet oven på 2-1-nederlaget til Sunderland, der nu har seks point op til fjerdepladsen og en Champions League-billet.

Det ligner mere og mere, at Manchester United skal vinde Europa League, hvis de har i sinde at spille Champions League i næste sæson. Manchester City sidder i øjeblikket på fjerdepladsen seks point foran Manchester United, og de har en kamp i hånden.

Wayne Rooney var ikke overraskende skuffet efter et nederlag, hvor Manchester United var uhyre uskarpe på sidste fjerdedel af banen.

– Det bliver virkelig svært at komme i top fire nu. Det må vi bare erkende, og så skal vi på den ene eller anden måde rejse os oven på den her. Det er en virkelig trist dag, siger Wayne Rooney til BT Sport.

Manchester United møder FC Midtjylland på udebane på torsdag i Europa League. Vinderne af Europa League kvalificerer sig til Champions League.

Overvejer du at rejse til Old Trafford? Vi guider dig på vej her

 

Bliv klædt på: Køb Manchester Uniteds trøje hos Unisport.dk her (så støtter du OldTrafford.dk). 

GRUPPETUR: Tag med på vores OldTrafford.dk gruppetur for danske United-fans (FÅ PLADSER TILBAGE)s. Læs mere her

Total
0
Shares
Forrige artikel

- Vi kan kun takke os selv

Næste artikel

U18: Endelig kom sejren

Relaterede artikler
Gå til siden

Stort interview med Cristiano Ronaldo

Cristiano Ronaldo har givet et længere interview, hvor han sætter ord på sin første tid i Manchester United. Se interviewet her.
Total
0
Share